Mobile Devices: Lite Theme CitroŽn: CitroŽn Trader | Saxo Trader | C2 Trader Peugeot: Peugeot Trader | 106 Trader Enthusiast: Saxperience


Go Back   Saxperience - Citroen Saxo Forum > Citroen Saxo Related Forums > Saxo Styling & Interior

Saxo Styling & Interior If you want to know about Saxo interior and exterior styling, take a look inside this forum...

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22nd March 2019, 16:53   #1
harilasSaxo8v
Newbie
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 2
Default Instruments replacing problem

Hello guys I recently replaced the instrument cluster on my saxo mk1 1.4 multi point....the thing is that the old ones didn't have temp gauge only a warning light ....the New ones work great apart the temp gauge that doesn't move though the warning light on the gauge works...any help or idea of what's wrong would help me a lot

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
harilasSaxo8v is offline   Reply With Quote
Old 22nd March 2019, 18:23   #2
stevo67
Saxperience Hardcore!
 
stevo67's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: smurfland.
Posts: 17,305
Car(s): Ex saxo owner.
Default

You need a pin out of the ecu,you can then run a cable from the correct pin on your ecu to the back of the temperature gauge.
stevo67 is offline   Reply With Quote
Old 22nd March 2019, 18:28   #3
harilasSaxo8v
Newbie
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 2
Default

Thanks mate

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
harilasSaxo8v is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 00:41.