Mobile Devices: Lite Theme CitroŽn: CitroŽn Trader | Saxo Trader | C2 Trader Peugeot: Peugeot Trader | 106 Trader Enthusiast: Saxperience


Go Back   Saxperience - Citroen Saxo Forum > Saxperience Community Related > Bug Reports

Bug Reports If you've seen a problem on the site, let us know here! (non-member posting allowed)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27th May 2011, 13:09   #1
MickyWelsh172
Established Member
North East Region Member
 
MickyWelsh172's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Sunderland
Posts: 1,966
Car(s): Clio Sport 172
iTrader Score: 4 (100%)
Default Problem in For Sale

Now that ive got my 101 post and been on over 30 days, it allows me to goto the classifieds, but every single section says theres no new posts???

Help?
MickyWelsh172 is offline   Reply With Quote
Old 27th May 2011, 13:21   #2
craig180p
Yorkshire
Track / Motorsport PrepContent ContributorNorth East Region MemberYorkshire Region Member
 
craig180's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: West Yorkshire
Posts: 31,075
Blog Entries: 2
Car(s): 1989 Golf GTi Clipper
iTrader Score: 74 (100%)
Default

Takes the server a short while to update.

Be patient
__________________
Quote:
Originally Posted by matt_vtr_15a View Post
I hear nottinghams nice....
Quote:
Originally Posted by jw1325 View Post
I heard a prick with a quiff stays there.
craig180 is offline   Reply With Quote
Old 27th May 2011, 13:27   #3
MickyWelsh172
Established Member
North East Region Member
 
MickyWelsh172's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Sunderland
Posts: 1,966
Car(s): Clio Sport 172
iTrader Score: 4 (100%)
Default

oh right, i tried logging out, closing Google Chrome, refreshing and nothing happened, lol.

Thanks
MickyWelsh172 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 13:51.