Mobile Devices: Lite Theme CitroŽn: CitroŽn Trader | Saxo Trader | C2 Trader Peugeot: Peugeot Trader | 106 Trader Enthusiast: Saxperience


Go Back   Saxperience - Citroen Saxo Forum > Other... > Gaming, IT, Multimedia & Music

Gaming, IT, Multimedia & Music Please use this forum to discuss Gaming, IT, Multimedia & Music.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17th November 2007, 22:18   #21
Payney
Saxperience Post Whore
West Midlands Region Member
 
Payney's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Telford, Shropshire
Posts: 6,557
Car(s): Mangooo
iTrader Score: 20 (100%)
Default

How would i know if it's cable?

All i know is that it was Blueyonder but virgin media bought them so its now them
__________________
Previously - Anthony

--> Mangoo Progress <--
Payney is offline   Reply With Quote
Old 17th November 2007, 22:34   #22
Luke
Saxperience Hardcore!
Yorkshire Region Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Bradford
Posts: 26,687
Blog Entries: 7
Car(s): '15 Focus ST-2
iTrader Score: 13 (100%)
Default

Well Virgin Media do two types of internet.

Basically the Cable and Non-Cable (through telephone line).

On your modem, is there a white cable that screws into the back of it? Possible to take a picture?
Luke is offline   Reply With Quote
Old 17th November 2007, 22:47   #23
Payney
Saxperience Post Whore
West Midlands Region Member
 
Payney's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Telford, Shropshire
Posts: 6,557
Car(s): Mangooo
iTrader Score: 20 (100%)
Default

I'll be cable then, and yes there is a white lead that screws in the back, the internet isnt though the telephone line i know that for sure, cant get pictures as my mum is asleep.
__________________
Previously - Anthony

--> Mangoo Progress <--
Payney is offline   Reply With Quote
Old 17th November 2007, 22:49   #24
Luke
Saxperience Hardcore!
Yorkshire Region Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Bradford
Posts: 26,687
Blog Entries: 7
Car(s): '15 Focus ST-2
iTrader Score: 13 (100%)
Default

Sounds cable to me mate.

You need a CABLE router then and not a ADSL one. Make sure when you buy it...
Luke is offline   Reply With Quote
Old 17th November 2007, 22:53   #25
Payney
Saxperience Post Whore
West Midlands Region Member
 
Payney's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Telford, Shropshire
Posts: 6,557
Car(s): Mangooo
iTrader Score: 20 (100%)
Default

I think i will just get you a picture tomorrow mate, to be sure lol.

Cheers for help so far.
__________________
Previously - Anthony

--> Mangoo Progress <--
Payney is offline   Reply With Quote
Old 17th November 2007, 22:54   #26
Luke
Saxperience Hardcore!
Yorkshire Region Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Bradford
Posts: 26,687
Blog Entries: 7
Car(s): '15 Focus ST-2
iTrader Score: 13 (100%)
Default

Well I am driving back home tomorrow morning, so probably won't be able to check it till late on.
Luke is offline   Reply With Quote
Old 17th November 2007, 22:57   #27
Payney
Saxperience Post Whore
West Midlands Region Member
 
Payney's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Telford, Shropshire
Posts: 6,557
Car(s): Mangooo
iTrader Score: 20 (100%)
Default

Stay on here for about 5mins i'll go see if i can sneak a pic now lol
__________________
Previously - Anthony

--> Mangoo Progress <--
Payney is offline   Reply With Quote
Old 17th November 2007, 22:59   #28
Luke
Saxperience Hardcore!
Yorkshire Region Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Bradford
Posts: 26,687
Blog Entries: 7
Car(s): '15 Focus ST-2
iTrader Score: 13 (100%)
Default

OK lad..
Luke is offline   Reply With Quote
Old 17th November 2007, 23:06   #29
Payney
Saxperience Post Whore
West Midlands Region Member
 
Payney's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Telford, Shropshire
Posts: 6,557
Car(s): Mangooo
iTrader Score: 20 (100%)
Default

Edit: uploaded



Modem is on the right... on that pic, i took it the wrong way round lol
__________________
Previously - Anthony

--> Mangoo Progress <--
Payney is offline   Reply With Quote
Old 17th November 2007, 23:32   #30
Luke
Saxperience Hardcore!
Yorkshire Region Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Bradford
Posts: 26,687
Blog Entries: 7
Car(s): '15 Focus ST-2
iTrader Score: 13 (100%)
Default

That's cable mate.
Luke is offline   Reply With Quote
Old 17th November 2007, 23:37   #31
Payney
Saxperience Post Whore
West Midlands Region Member
 
Payney's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Telford, Shropshire
Posts: 6,557
Car(s): Mangooo
iTrader Score: 20 (100%)
Default

Thought it was when you said, thanks for that Luke, great help bud!
__________________
Previously - Anthony

--> Mangoo Progress <--
Payney is offline   Reply With Quote
Old 18th November 2007, 11:16   #32
98silvervts
Regular Poster
Central South Region Member
 
98silvervts's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Havant, nr Portsmouth
Posts: 406
Car(s): Red 97 vts bought in june 2012 :)
Talking heres abargin for you!!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...Name=WDVW&rd=1

they are cheep as chips if you know what to look for!!
__________________
16v s1, Raceland induction kit,Janspeed 4-2-1, Decat, 3.5" stainless BB,266mm Gti brakes
Still Looking for more Performance

Coffin Dodger
98silvervts is offline   Reply With Quote
Old 18th November 2007, 11:22   #33
Noddy
Saxperience Forum Bum
Central South Region MemberSouth East Region Member
 
Noddy's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Maidstone, Kent
Posts: 4,122
Car(s): Mk2 Posi Blue 1.1
iTrader Score: 14 (100%)
Default

Just an idea mate (as this is what I would do) Are there any spare networking ports left on the back of your main switch (the back box shown in the picture)?

If so then I'd just buy a Wireless Access Point and add it onto the network. I'd recommend Linksys and Netgear stuff to ya
__________________
Noddy is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:11.