Mobile Devices: Lite Theme CitroŽn: CitroŽn Trader | Saxo Trader | C2 Trader Peugeot: Peugeot Trader | 106 Trader Enthusiast: Saxperience


Go Back   Saxperience - Citroen Saxo Forum > Other... > Gaming, IT, Multimedia & Music

Gaming, IT, Multimedia & Music Please use this forum to discuss Gaming, IT, Multimedia & Music.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27th April 2008, 09:32   #1
-Jason-
Saxperience Addict
Track / Motorsport PrepEast Anglia Region MemberWest Midlands Region MemberEast Midlands Region MemberYorkshire Region Member
 
-Jason-'s Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Inside Your Girlfriend
Posts: 12,190
Blog Entries: 2
Car(s): Fabia vRS
iTrader Score: 16 (100%)
Default Help needed nat settings again

Right well my nat are on moderate and its doing my head in as i cant join one of my mates games even though on moderate i should be able to his are on open btw.

I have a belkin combined wireless modem and router and im connected via an ethernet cable if i buy a netgear router can i just plug it into the belkin then just run my xbox through the netgear one or do i need a new router/modem.

Does anyone have the list of modems/routers that are approved by microsoft to work?

Please help me
-Jason- is offline   Reply With Quote
Old 27th April 2008, 09:39   #2
Robb
Saxperience Hardcore!
Central South Region MemberSouth East Region Member
 
Robb's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: 140 Grime St.
Posts: 15,163
Car(s): Panamera
Default

BT Homehub. You could probably wangle a free one from BT.

If its usually open then just try restarting your router.
__________________
lolDsorryCmy bad
Robb is offline   Reply With Quote
Old 27th April 2008, 09:55   #3
grantlowery
Established Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Yorkshire
Posts: 1,967
Car(s): Shag Wag
iTrader Score: 3 (100%)
Default

How is the router set up mate?

is DMz enabled.
Port forwaring enabled on ports like:
TCP 80
TCP 443
TCP/UPD 5223
UPD 3478
UPD 3479
UPD 3658

Is Upnp enabled on the router and the PS3

You may need to update the router firmware

Hope this helps mate
grantlowery is offline   Reply With Quote
Old 27th April 2008, 10:00   #4
-Jason-
Saxperience Addict
Track / Motorsport PrepEast Anglia Region MemberWest Midlands Region MemberEast Midlands Region MemberYorkshire Region Member
 
-Jason-'s Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Inside Your Girlfriend
Posts: 12,190
Blog Entries: 2
Car(s): Fabia vRS
iTrader Score: 16 (100%)
Default

Just been on here :

http://www.noddegamra.co.uk/problems...at-settings/3/

And they are now open
-Jason- is offline   Reply With Quote
Old 28th April 2008, 08:42   #5
Toad
Saxperience Post Whore
 
Toad's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Reading
Posts: 8,984
Car(s): French tin can
Default

As stated before, having NAT set to moderate won't cause communication issues between other routers which share the same NAT value. You don't have to put your Xbox / PS3 in a DMZ, or forward any ports for gaming on the Net...
__________________
Quote:
Originally Posted by FinchysSaxo View Post
Some say hes the biggest drug dealer in Toadville!
Quote:
Originally Posted by sax-oli View Post
and that his dealings even stretch as far as Brazil!
Quote:
Originally Posted by Colin View Post
All we know is that he's called the Toad!
Toad is offline   Reply With Quote
Old 28th April 2008, 10:14   #6
-Jason-
Saxperience Addict
Track / Motorsport PrepEast Anglia Region MemberWest Midlands Region MemberEast Midlands Region MemberYorkshire Region Member
 
-Jason-'s Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Inside Your Girlfriend
Posts: 12,190
Blog Entries: 2
Car(s): Fabia vRS
iTrader Score: 16 (100%)
Default

But i couldnt ever connect to aimees brothers one and his settings were on open?
-Jason- is offline   Reply With Quote
Old 28th April 2008, 10:23   #7
Toad
Saxperience Post Whore
 
Toad's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Reading
Posts: 8,984
Car(s): French tin can
Default

There had to be something else in the mix, as that defies logic.
__________________
Quote:
Originally Posted by FinchysSaxo View Post
Some say hes the biggest drug dealer in Toadville!
Quote:
Originally Posted by sax-oli View Post
and that his dealings even stretch as far as Brazil!
Quote:
Originally Posted by Colin View Post
All we know is that he's called the Toad!
Toad is offline   Reply With Quote
Old 28th April 2008, 11:06   #8
-Jason-
Saxperience Addict
Track / Motorsport PrepEast Anglia Region MemberWest Midlands Region MemberEast Midlands Region MemberYorkshire Region Member
 
-Jason-'s Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Inside Your Girlfriend
Posts: 12,190
Blog Entries: 2
Car(s): Fabia vRS
iTrader Score: 16 (100%)
Default

I can connect with everyone else like karl pee etc but never him his were open mine moderate but mine are open now but havent tried it to see if it works
-Jason- is offline   Reply With Quote
Old 28th April 2008, 13:26   #9
Toad
Saxperience Post Whore
 
Toad's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Reading
Posts: 8,984
Car(s): French tin can
Default

Sounds like it's not yours that's at fault then. The simple clue being that you didn't have issues with other routers, just this one in particular.
__________________
Quote:
Originally Posted by FinchysSaxo View Post
Some say hes the biggest drug dealer in Toadville!
Quote:
Originally Posted by sax-oli View Post
and that his dealings even stretch as far as Brazil!
Quote:
Originally Posted by Colin View Post
All we know is that he's called the Toad!
Toad is offline   Reply With Quote
Old 28th April 2008, 13:46   #10
-Jason-
Saxperience Addict
Track / Motorsport PrepEast Anglia Region MemberWest Midlands Region MemberEast Midlands Region MemberYorkshire Region Member
 
-Jason-'s Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Inside Your Girlfriend
Posts: 12,190
Blog Entries: 2
Car(s): Fabia vRS
iTrader Score: 16 (100%)
Default

But he can connect to everyone elses but not mine lol
-Jason- is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 13:53.