Mobile Devices: Lite Theme CitroŽn: CitroŽn Trader | Saxo Trader | C2 Trader Peugeot: Peugeot Trader | 106 Trader Enthusiast: Saxperience


Go Back   Saxperience - Citroen Saxo Forum > Other... > Gaming, IT, Multimedia & Music > XBox Chat

XBox Chat Please use this forum to discuss X-box related topics.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28th December 2014, 18:07   #1
josh11490
Established Member
 
josh11490's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Ebbw Vale
Posts: 1,180
Car(s): Clio 182 Daily, 106 GTi Track Project
iTrader Score: 3 (100%)
josh11490 is on a distinguished road
Default Xbox one update issue

Hopefully someone will be able to help me...

My younger brother had an Xbox one for Christmas, set it up all was good, but when xbl had the issues the other day, he thought it was his Xbox so he restored it, he entered all information again and it had to download update, but it fails to download.

It's connected to Internet and has tried to manually update it as advised by Xbox website, but it's still not working, ideally we don't want to take it back because it would be away for a while and just isn't ideal.

Can anyone help? Or know of a way around this?

We can access settings or dash as it's not got that far yet.

Thanks,

Josh
__________________
Progress thread -- http://www.saxperience.com/forum/sho...d.php?t=399556
josh11490 is offline   Reply With Quote
Old 30th December 2014, 10:03   #2
SimpleJoee
Frequent Poster
 
SimpleJoee's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Bridgend, South Wales
Posts: 948
Car(s): Mk1 VTS, FF BG 182
SimpleJoee is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by josh11490 View Post
Hopefully someone will be able to help me...

My younger brother had an Xbox one for Christmas, set it up all was good, but when xbl had the issues the other day, he thought it was his Xbox so he restored it, he entered all information again and it had to download update, but it fails to download.

It's connected to Internet and has tried to manually update it as advised by Xbox website, but it's still not working, ideally we don't want to take it back because it would be away for a while and just isn't ideal.

Can anyone help? Or know of a way around this?

We can access settings or dash as it's not got that far yet.

Thanks,

Josh
jtag it m8
__________________
Quote:
Originally Posted by Brettles1986 View Post
I'm a massive cunt with a tiny pecker
SimpleJoee is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to SimpleJoee For This Useful Post:
Old 30th December 2014, 13:17   #3
KamRacing
Saxperience Addict
Track / Motorsport Prep
 
KamRacing's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: A farm shed in Aylesbury
Posts: 14,916
Car(s): Corolla AE86 Peugeot 205 B18C (in bits)
iTrader Score: 16 (100%)
KamRacing is absolutely fabulous!KamRacing is absolutely fabulous!KamRacing is absolutely fabulous!KamRacing is absolutely fabulous!KamRacing is absolutely fabulous!KamRacing is absolutely fabulous!KamRacing is absolutely fabulous!KamRacing is absolutely fabulous!KamRacing is absolutely fabulous!KamRacing is absolutely fabulous!KamRacing is absolutely fabulous!
Default

I would have thought its new enough to take back to the shop as faulty. Not ideal but you will get a new replacement..

Or call Microsoft support...
KamRacing is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to KamRacing For This Useful Post:
Old 30th December 2014, 13:20   #4
smiith
Saxperience Hardcore!
Yorkshire Region Member
 
smiith's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Jail - Whitby
Posts: 15,034
Blog Entries: 1
Car(s): 520bhp Honda Jazz
iTrader Score: 6 (100%)
smiith is absolutely fabulous!smiith is absolutely fabulous!smiith is absolutely fabulous!smiith is absolutely fabulous!smiith is absolutely fabulous!smiith is absolutely fabulous!smiith is absolutely fabulous!smiith is absolutely fabulous!smiith is absolutely fabulous!smiith is absolutely fabulous!smiith is absolutely fabulous!
Default

Go to the downloads section, and see if you can resume the download.. As they did once have an issue where an early update got to 99% and then stopped, and you had to go and resume it..

If not, as Kam says, take it back to the shop if you bought it new, say it won't start properly, and they'll give you a brand spanker.. I've taken about 6 controllers back to Argos
__________________

Life's a bitch, then you die.
smiith is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to smiith For This Useful Post:
Old 30th December 2014, 14:52   #5
josh11490
Established Member
 
josh11490's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Ebbw Vale
Posts: 1,180
Car(s): Clio 182 Daily, 106 GTi Track Project
iTrader Score: 3 (100%)
josh11490 is on a distinguished road
Default

They took it back and a brand new console had same problem so I drove 90 miles there to have a look, bought it home and it worked so I've put it down to her 1.5mb download speed lol.

Pain but it's updated so he can use it now.

Cheers guys.
__________________
Progress thread -- http://www.saxperience.com/forum/sho...d.php?t=399556
josh11490 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:25.