Mobile Devices: Lite Theme CitroŽn: CitroŽn Trader | Saxo Trader | C2 Trader Peugeot: Peugeot Trader | 106 Trader Enthusiast: Saxperience


Go Back   Saxperience - Citroen Saxo Forum > Citroen Saxo Related Forums > Saxo Problems & Queries

Saxo Problems & Queries If you're having problems with your Saxo and you're after a bit of advice, check this forum out...

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 7th August 2020, 21:13   #1
marrygold
Regular Poster
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 330
marrygold is on a distinguished road
Default will not start

could anyone possibly help,
i have only changed my battery and now nothing works,no starting no central locking nothing .i tried a bsi reset but still nothing.
what sort of money would citroen want to fix it.
thanks for any help
1.1 saxo
marrygold is offline   Reply With Quote
Old 9th August 2020, 15:40   #2
Quick
Saxperience Post Whore
Track / Motorsport PrepSouth East Region Member
 
Quick's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: United Kingdom (England)
Posts: 7,060
Quick is absolutely fabulous!Quick is absolutely fabulous!Quick is absolutely fabulous!Quick is absolutely fabulous!Quick is absolutely fabulous!Quick is absolutely fabulous!Quick is absolutely fabulous!Quick is absolutely fabulous!Quick is absolutely fabulous!Quick is absolutely fabulous!Quick is absolutely fabulous!
Default

Check connections on battery.
Does battery have any charge?
Any lights on dash?
__________________
Stu QIf in doubt, just repeat the answer to the question....
Quick is offline   Reply With Quote
Old 10th August 2020, 14:13   #3
marrygold
Regular Poster
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 330
marrygold is on a distinguished road
Default

thanks for your reply,i tried bsi reset a few times but nothing.But when i disconnected the power at the fuse box,and connected back up.
with the battery still connected.it must of reset because everything came alive again.cheers
marrygold is offline   Reply With Quote
Old 10th August 2020, 16:58   #4
MartinObviously
Saxperience Forum Bum
Track / Motorsport PrepScotland Region Member
 
MartinObviously's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Perth
Posts: 3,407
Car(s): Peugeot 106 1.5D Turbo Peugeot 106 Rallye
MartinObviously is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by marrygold View Post
thanks for your reply,i tried bsi reset a few times but nothing.But when i disconnected the power at the fuse box,and connected back up.
with the battery still connected.it must of reset because everything came alive again.cheers
Saxo doesn't have a BSI but pleased it is now working.
__________________
The rain kept a trollin'
MartinObviously is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:15.